Tak & FasadTak och fasad – de essentiella delarna av en fastighet. Taken och fasaderna utgör den essentiella skorpan som omsluter fastigheten och som skyddar det som finns på insidan. Alltså måste de hålla högsta möjliga kvalitet för att stå emot väder, vind och andra yttre krafter. Dessutom ska de givetvis också vara behagliga att titta på. Vi på TS Gruppen är stolta över att arbeta med just tak och fasader och det är inom dessa områden som vi utför våra flesta och största arbeten. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Och med oss som din leverantör kan du vara säker på att alltid få rätt kvalité i rätt tid och för rätt pris.

TS GRUPPEN håller självklart tydlig kommunikation med beställaren och uppdaterar löpande om projektets framfart. Vid slutbesiktningen lämnar vi över alla nödvändiga garantier och kvalitetsdokument på utförd arbete.

Vi värdesätter vårt rykte högt och lämnar aldrig en missnöjd kund.

Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert.
IMG_7165n
DSC00313

Mur & Puts
Vi har kompetens och lösningar för alla typer av fasader. Det kan vara att hitta innovativa lösningar på renoveringar till smarta energiförbättringar.

Vi undersöker noggrant och tar fram alternativ som fungerar för den enskilda fastigheten. Det är inte ensdast val av putssystem utan val av tilläggsisolering eller samverkande åtgärder som byte till moderna energifönster eller åtgärder på taken.

Vi arbetar med de allra modernaste fasadsystemen, där både extra tätningar och ventilering ingår utöver smarta isoleringslösningar. Beprövade system som klarar Boverkets regler med både projektering och utförande i nära samverkan med de olika tillverkarna.

SnickeriarbetenVåra snickare i Stockholm utför alla slags utvändiga snickeriarbeten i och omkring vår huvudstad. Vår erfarna personal kan bistå såväl privat- som företagskunder med utvändigt snickeri.

Som kund kan du känna dig trygg i att vi tar hand om de olika arbetsmomenten med precision och kunnande. Våra välutbildade hantverkare har många år i branschen, vilket har gjort dem eftertraktade både på arbetsmarknaden och bland kunder. Vid snickeriarbeten som rör fastighetens utsida samordnar vi samtliga arbetsmoment.

Utvändigt snickeri
Fönstersnickeri enligt dina önskemål
På TS GRUPPEN kan vi erbjuda heltäckande tjänster inom snickerier som att bygga altan eller snickra ett fönster. Är du i behov av ett träfönster med speciella mått? Då kan våra snickare anpassa projektet enligt dina önskemål. En av din byggnads mest utsatta del är just fönster och dessa behövs tas om hand med extra omtanke. Därför behöver du också anlita en hantverkare som har stor kunskap och vet hur dessa delar ska behandlas. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och ger dig råd om hur du underhåller olika snickeriarbeten.

Utvändigt snickeri i Stockholm med stor precision
Kontakta oss för att bygga altan eller andra utomhusjobb till ett lågt pris i Stockholm med omnejd:
Vi utför de flesta typer av snickerijobb
Vårt arbetsområde är Stockholm med kranskommuner
Begär gärna en offert för att få veta ditt slutpris

Fönster


Moderna fönstersystem - byte handlar inte bara om livslängd

Vi byter fönster åt olika kunder, allt från mindre bostadsrättsföreningar till stora privata och offentliga fastighetsbolag.

Att byta till moderna fönster är inte bara en fråga om att väsentligt öka livslängden, utan också om förbättringar av miljö och energivärden. Moderna fönster är både tystare och tätare och det finns idag många möjligheter till smarta lösningar, t.ex. tiltfunktion för vädring (s.k. dreh-kipp)

Nya tekniker och smarta isolerglas med goda energivärden och med funktioner som solskydd, bullerdämpning och smutsavvisning, finns idag till fullt rimliga kostnader.

Smart är också att inkludera persienner och på så sätt slippa flytta eller "ersätta" befintliga som ofta ägs av innehavaren. På detta sätt blir också utförande enhetligt i fastigheten, något som ofta annars blir ett "kulörproblem" för hela fastigheten.

Ett byte är också att tillse en ny, bra och tät anslutning av fönstren mot vägg. Här finns ofta stora energitjuvar idag - utöver själva fönstret. Vi projekterar och provar gärna fram er lösning, vi är inte bundna utan samarbetar med de flesta fönstertillverkarna. Här finns förstås olika typer av material (Trä, trä/aluminium, aluminium, komposit, plast, m.m.) och fönstersystem att tillgå.

Takmålning


Undvik rost och skador på ditt tak! – Förebygg problemet i tid!

Genom att måla sitt plåttak i tid förhindrar man korrosion. En väl utförd takmålning gör ditt tak både hållbart och vackert.

På TS GRUPPEN använder vi högtryckstvättar mellan 280 till 900 bar allt efter takets kondition, skick och färgsystem. Vi gör därmed ett gediget grundjobb på ditt plåttak, vilket innebär att all nedbruten och halvt nedbruten plastisol avlägsnas.

Förutom ett grundligt förarbete handlar det om att använda fungerande färgsystem och kompetenta takplåtsmålare. Måla inte med plastisol, som slår sönder den nya täckfärgen underifrån, utan med färg som håller för naturkrafternas stora påfrestningar. Då förlänger du livslängden på ditt plåttak med många år och skonar därmed plånboken.

SnöskottningI dag har fastighetsägaren en skyldighet att säkerställa att taket skottas. Snöskottning på tak är riskförebyggande och ska alltid utföras av fackmän med rätt utrustning och utbildning. TS GRUPPEN är specialister med 15 års erfarenhet inom takarbeten, en partner som uppfyller dina krav på kompetens, kvalitet, leveranssäkerhet och servicenivå. Med oss kan du känna dig trygg i samarbetet och veta att du får en tillförlitlig hjälp!

TS GRUPPEN åtar sig alla sorters skottningsuppdrag på tak. Allt arbete utförs av utbildade och licensierade takskottare som på ett säkert sätt eliminerar rasrisken.
• Snö och istappsborttagning
• Tak och borttagning av istappar, från fastighets tak till industritak
• Vår personal arbetar alltid med säkerhetsutrustning och enligt säkerhetsföreskrifter
• Alltid innan påbörjat arbete utför vi riskanalys
• Material för avspärrning med väl synliga varningar för fotgängare eller parkerade fordon anordnas
• Vid olycka ger vår försäkring heltäckande skydd

Våra Avtal:
Avropsavtal: När du ringer så kommer vi och skottar inom 48 timmar. Vi bär fullt ansvar för eventuella skador på tredjeman eller egendom under tiden vi utför arbete på ditt tak.

Bevakningsavtal: Innebär att TS GRUPPEN bevakar din fastighet och skottar vid behov med beredskap att rycka ut dygnet runt. Vi tar fullt ansvar för eventuella skador gentemot tredje man under avtalstiden.

Ta kontakt med oss redan idag för ett säkert tak i vinter.

Vår personal på TS GRUPPEN är utbildade och skottalicensierade enligt Skotta Säkert. Licensieringen garanterar att de har rätt kompetens, utrustning och försäkringar för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt.
 

Vi skapar förutsättningar
för tryggt och säkert arbete!Vi på TS GRUPPEN förser marknaden med smarta och trygga lösningar för arbete på höjd. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens kring alla typer av hjälpmedel, som ställning, vädertak, fasadklättrare, fallskydd, bygghiss, etc. Vi arbetar långsiktigt och engagerat för att ni som kund ska få den bästa lösningen!

OFFERTFÖRFRÅGAN
Vår vision:


Att skapa tillit och förtroende hos våra beställare genom att alltid leverera i tid och med fullkomligt perfekta resultat.
TS GRUPPEN:s mål är att vara ett välgrundat förstaval för både Brf:er och Företag..